De VVD is een soort augiasstal

Goed nieuws !

In een eerdere post (en nog een daarvoor) had ik al opmerkingen over het de VVD van Rene Leegte, en wat een holle vat zonder inhoud (op het gebied van duurzame energie) de VVD is geworden – in de dagen van Pieter Winsemius was dat wel anders.

Echter, Leegte was niet alleen een kernenergieproponent zonder visie, hij deed dit ook met geheime inkomsten – en past daarmee in het rijtje corrupte VVD’ers dat de laatste tijd in “een groot complot” ten val gebracht is. (Zo’n complot heeft trouwens iets Levantijns, niet iets wat je in Nederland zo snel verwacht – bedankt voor deze leuke draai Edith Schippers. Het geeft echter vooral aan dat je zelf niet in staat bent dingen netjes af te handelen, dan is zo’n complottheorie erg handig, en daarom kom je het in het onverlichte buitenland vaak tegen) .

Nu de grootste olie en gas leugenaar weg is, hoop ik dat de VVD schaliegas definitief afwijst.