Muninn versie 4.0 uitgebracht

Muninn versie 4.0.0 is uitgebracht. Ten op zichte van versie 3.3.0 is dit veranderd:

  1. De layout van het programma is verbeterd en font en kleuren zijn verbeterd.
  2. De time-out timer is herschreven en werkt nu met een indikatiebalk om aan te geven hoe lang er nog over is voor dat het slot op de toegang wordt gezet.
  3. De database kan nu worden geopend in slechts-lezen mode. Hier door is het veilig om snel een wachtwoord te raadplegen zonder het risiko te lopen om per abuis een login te veranderen. Schakeling tussen slechts-lezen enb lezen+schrijven kan snel zonder dat het hoofdwachtwoord opnieuw hoeft te worden ingegeven.
  4. Diverse kleinere fouten werden opgepikt en verholpen.
  5. De binaire compatibiliteit met de database bestanden uit vorige releases blijft gehandhaaft. Data kan probleemloos tussen versies en platforms worden uitgewisseld.
Munnin op Mac OS X, Nederlands in slechts-lezen modus

De nieuwe 4.0 versie is vooralsnog alleen voor Mac OS X en Windows (64 bit) beschikbaar. Andere versie volgen binnenkort.

Muninn kan gratis en onbeperkt geprobeerd worden met een maximum van tien (10) accounts. De binary is verder volledig funktioneel. Om een meer accounts te kunnen bewaren is een licentie nodig. Deze licentie is te verkrijgen in de Kiwanda Embedded Systemen webshop.

Muninn kan worden gedownload voor Mac OS X, Windows 7 (64 bit), Linux (64 bit) en FreeBSD (64 bit) .