Muninn 4.4.1 uitgebracht

De bekroonde, meertalige, platformonafhankelijke, niet cloudgebonden wachtwoordbeheerder Muninn is in versie 4.4.1 is uitgebracht!

Dit zijn de belangrijkste wijzigingen:

  • Tot de vorige versie waren zoekopdrachten altijd niet-precies. In het geval dat een woord (bijvoorbeeld een voornaam) veelvuldig in een kolom voorkwam, leverde een zoekterm (te) veel zoekresultaten op. Vanaf deze versie is het gemakkelijker om het aantal zoekresultaten te beperken ror diegen die er echt toe doen. Bij zoekopdrachten kan nu de zoekterm zowel exact worden toegepast, zodat in de gekozen kolom een exacte overeenkomst moet worden gevonden, of niet-exact, zodat alle woorden die de zoekterm bevatten, ook worden getoond.
  • wxWidgets update naar 3.2.4.

Muninn kan worden gedownload via de links in de balk hiernaast.

Een licentie voor uitbreiding van het aantal opgeslagen wachtwoorden kan worden gevonden in de Kiwanda webshop.