Gasprijzen deel 3 – of hoe u bestolen wordt door Rutte en consorten

Al weer een kort artikel over de idioot hoge gasprijzen in Nederland. Nederland, het land met de allergrootste gasreserves van (west-)Europa, knijpt de eigen burgers en bedrijven op een schaamteloze manier uit. Sancties tegen Rusland leiden niet tot problemen voor de Russen (integendeel : Gazprom boekt de hoogste winsten ooit sinds de oprichting er van), maar komen als een boemerang terug om de eigen bevolking een poot uit te draaien.

RTL nieuws publiceerde op 18 augustus een uitstekende grafiek die in alle openheid toont hoe de Nederlanders bestolen worden door de eigen overheid en de leveringsbedrijven:

Trek uw eigen conclusies. Naast de oorlogsverklaring aan de Nederlandse boeren (stikstof), de ondernemers (reddingspakket op kosten van de de ondernemers), de vissers (belazerd door regering) zijn alle andere Nederlanders ook doelwit van Rutte en zijn vrienden voor een enkele reis richting armoede. Onze regering is er niet voor ons, maar fungeert als knecht voor allerhande onduidelijke krachten die slechts een doel lijken te hebben: de Nederlander te onderwerpen en kaal te plukken. Ik zie geen andere reden meer waarom wij bijvoorbeeld 10x zo veel voor aardgas betalen als een Hongaar.

Overigens is bovenstaande grafiek al weer achterhaald. Rutte en zijn Europsese vrienden hebben besloten om Rusland heimelijk de oorlog te verklaren (nog meer sancties en wapenleveringen aan de Oekraïne) waardoor gisteren bekend werd gemaakt dat de gasprijs weer met 30% is gestegen. Begin nooit een oorlog tegen een tegenstander die je niet kunt winnen, zou je zeggen. Wel, dit is wat ons nu overkomt.

Het is tijd voor verandering. Dit kan zo niet langer doorgaan! Neer met Rutte.